Er du sikker på at træet skal ned?

Vi hjælper kunder med træfældning i det midtsjællandske.

Et spørgsmål jeg ofte stiller kunden. Det tager måske et kvarter at lægge træet ned, men 25 – 50 år at få et nyt tilsvarende. Hmm…..

Vi bør ikke fælde for enhver pris, men jeg er jo godt klar over at mange forskellige behov kan være årsag til dødsdommen.

Vi står til rådighed ved alle former for fældearbejde og skærer gerne brændet op for kunden, hvis dette er ønsket.

NB. Hvis du har et træ stående der på grund af alder eller sygdom udgør en sikkerhedsmæssig risiko for omgivelser eller personskade, er du pligtig til at gøre noget!

Træfældning i tilfælde af skrøbelige bygninger og objekter
Det er ikke altid lige nemt at fælde et træ. Ikke fordi nogle træer er mere besværlige at fælde, men fordi træerne til tider er omringet af drivhuse, carports og lignende. I disse tilfælde skal man som træfælder være mere forsigtig, så en tung gren – eller selve træet – ikke ødelægger noget værdifuldt på vej ned.

Heldigvis har vi hos Midtsjællands Topkapning & Anlægsgartneri det helt rigtige udstyr til alle tænkelige træfældningsopgaver. Vi benytter både lift, kran og tovbaner til at sikre din ejendom mod tunge grene og stammer. Du behøver altså ikke sove med ét øje åbent, dagen inden træet skal fældes – vi har 100% styr på proceduren.

Træfældning i Ringsted, Slagelse og Holbæk

Har du behov for træfældning i en af de 3 ovenstående byer, er vi altid i stand til at hjælpe dig. Vi løser selvfølgelig også opgaver udenfor Ringsted, Slagelse og Holbæk.

Ring i dag på 20 76 10 31, så besvarer vi de spørgsmål du måtte have.