Beskæring i det midtsjællandske

Er din have blevet lidt for langhåret, eller skal træer og lignende i virksomheden friskes op?

Store trækroner og vildtvoksende grene udgør ikke kun en sikkerhedsrisiko i tilfælde af stormvejr, de tiltrækker også en masse forskellige dyr, som godt kan lide at kommunikere højlydt med hinanden. Derudover kan et fuldvoksent træ nemt komme til at blokere for solens stråler, så ønsker man at slippe for skygge og dertilhørende insekter det meste af dagen, er beskæring en god investering.

Siden vi oprettede Midtsjællands Topkapning & Anlægsgartneri, har vi hjulpet utallige privatpersoner og virksomheder med deres haver og udearealer. Ud over at lægge græsplæner, bygge indkørsler og planlægge haveanlæg, kan vi altså også hjælpe dig eller din virksomhed med beskæring af alt mellem himmel og jord.

Alt i beskæring i både Holbæk, Ringsted og Slagelse

Hvad end du skal bruge en hånd til nogle frugttræer, plantebede, busketter eller solitærtræer, kan vi hjælpe til med beskæringen. Vi har både udstyret og den nødvendige erfaring der skal til, for at udføre et godt stykke arbejde. Selv når det gælder fuldvoksne træer, kan vi med vores maskineri nå op i toppen og beskære hvad der er nødvendigt.

Ring til os i dag på 20 76 10 31, så aftaler vi en dag hvor vi kan kigge forbi.