Er det grønne blevet for stort?

Beskæring i det midtsjællandske

I vintermånederne udfører vi diverse beskæringsopgaver. Det kan være tilbageklipning af hække der er blevet for kraftige, små træer der skal holdes i en bestemt størrelse, plantebede hvor buske vokser ind i hinanden så de ødelægges, frugttræer der skal holdes i en bestemt form osv.
Beskæring kan også udføres på meget store træer der tager for meget lys, eller hvor dele af kronen måske er syg eller på anden måde dårlig så den udgør en risiko for det der er under træet.
Ved udførelse i vintermånederne har man den fordel, at det er lettere at se plantens ”skelet” i forhold til formgivningen. Endvidere er det nedskåret materiale lettere og håndterbart vægtmæssigt og derved billigere i affaldsafgift eller videre bearbejdning.
Vi er bekendt med de forskellige teorier omkring beskæringstidspunkter der kan være ret modstridende.

Alt i beskæring i både Holbæk, Ringsted og Slagelse

Hvad end du skal bruge en hånd til nogle frugttræer, plantebede, busketter eller solitærtræer, kan vi hjælpe til med beskæringen. Vi har både udstyret og den nødvendige erfaring der skal til, for at udføre et godt stykke arbejde. Selv når det gælder fuldvoksne træer, kan vi med vores maskineri nå op i toppen og beskære hvad der er nødvendigt.

Ring til os i dag på 20 76 10 31, så aftaler vi en dag hvor vi kan kigge forbi.