Alt i anlægsgartnerarbejde, stort som småt.

Anlægsgartner

Haven er som oftest det største rum på grunden, samt noget af det man først lægger mærke til ved ankomst. Et haveanlæg kan underbygge og forskønne en hvilken som helst ejendom, eller bevirke det stik modsatte.

Anlægsgartnerfirmaet MTA har ca. 30 års erfaring med tegning, projektering og udførelse af anlæg. Vi lægger stor vægt på kundens ønske, men stiller os også kritisk over for valg af materialer, disses egnethed i forhold til anvendelse og udseende, samt hvorvidt det kan udføres fagligt forsvarligt så mange års benyttelse og glæde opnås.

Vi tegner og, eller udfører anlæg over alt på Sjælland også mindre omlægningsopgaver eller udvidelser/ændring af eksisterende anlæg.

Vi løser opgaver i både Slagelse, Ringsted og Holbæk

Hos Midtsjællands Topkapning & Anlægsgartneri har vi alt det nødvendige udstyr, som blandt andet gør, at vi kan klare alle tænkelige opgaver i Slagelse, Ringsted og Holbæk. Med traktorer, minigravere og andet udstyr kan vi hjælpe dig med at lave den perfekte have eller det ideelle grønne område, som reflekterer din personlighed eller sætter din virksomhed i et bedre lys.

Lad os være din anlægsgartner!

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad det er du er ude efter, kan vi guide dig godt på vej. Ring til os i dag på 20 76 10 31, så finder vi sammen en løsning på dine ønsker og behov.