Har du brug for en anlægsgartner til at hjælpe dig i haven, eller skal virksomhedens områder gøres mere attraktiv for gæster?

Uanset hvad grunden er, kan vi hjælpe dig med dit udeområde.

Hvad laver en anlægsgartner?

Som anlægsgartner er der mange ting at arbejde med.

Groft sagt arrangerer og passer en anlægsgartner grønne områder tilhørende private eller virksomheder. Her går opgaverne blandt andet ud på at sætte træer, blomster, buske og lignende, som til sammen udgør et tema eller et bestemt look, som kunden efterspørger. Da der ofte skal flyttes større træer, fliser og lignende, har en anlægsgartner brug for det rette værktøj.

Vi løser opgaver i både Slagelse, Ringsted og Holbæk

Hos Midtsjællands Topkapning & Anlægsgartneri har vi alt det nødvendige udstyr, som blandt andet gør, at vi kan klare alle tænkelige opgaver i Slagelse, Ringsted og Holbæk. Med traktorer, minigravere og andet udstyr kan vi hjælpe dig med at lave den perfekte have eller det ideelle grønne område, som reflekterer din personlighed eller sætter din virksomhed i et bedre lys.

Lad os være din anlægsgartner!

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad det er du er ude efter, kan vi guide dig godt på vej. Ring til os i dag på 20 76 10 31, så finder vi sammen en løsning på dine ønsker og behov.