Arbejdsområder

Vi udfører mange forskelligeartede opgaver

Haveanlæg

Alle typer haveanlæg og gårdhaver udføres efter deres ønsker. Vi vejleder gerne om muligheder ud fra de aktuelle forhold og ønsker, allerede ved første besigtigelse.
Alle typer haveanlæg og gårdhaver udføres efter deres ønsker. Vi vejleder gerne om muligheder ud fra de aktuelle forhold og ønsker, allerede ved første besigtigelse. Anmod om gratis tilbud »

Kirkegård

kirkegårdVi har gennem årene oparbejdet en stor rutine i såvel projektering, som udførelse af alle typer anlæg. De ”etiske” regelsæt ved arbejde på kirkegårde, opfylder vi til punkt og prikke. Anmod om gratis tilbud »

Indkørsel

indkørsel anlægsgartner
Udføres i alt fra perlesten og skærver til belægningssten, fliser, natursten eller chaussesten/brosten. Anmod om gratis tilbud »

Haveplan

haveplan_boks
Haveplaner udføres uanset havens størrelse og form efter Deres ønsker. Haveplanen udfærdiges i farver, som giver et godt overblik over det færdige resultat.
Se også ARBEJDSGANG

Bassin

bassin anlægsgartner
Vand og fisk giver liv i haven og ro i sjælen. Bassiner udføres evt. med åløb for iltning og en træterrasse ud over vandet er en god detalje. Pumpe, filter uv-lys osv. tilpasses efter de aktuelle forhold. Anmod om gratis tilbud »

Belægning

DSC05_793x600
Vi tilbyder alle typer belægninger, i alle typer materiale.
Belægningssten, betonfliser, granitfliser, brosten, chaussesten, granitskærver, perlesten eller f.eks. træbelægninger. Anmod om gratis tilbud »

Beplantning

arbejdersområder_1
Alt fra små blomsterbede til store læbeplantninger, hække, solitærtræer og allétræer. Anmod om gratis tilbud »

Beskæring

DSC00008
Alt i beskæring. Hække, plantebede, busketter, læbeplantninger, frugttræer, solitærtræer og alle’træer. Alle typer beskæringsformer anvendes, afhængig af ønske og fagtekniske muligheder. Anmod om gratis tilbud »

Græsplæne

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Alt fra nyetablering til omlægning eller reparation af eksisterende. Udføres som græssåning eller som rullegræs. Anmod om gratis tilbud »

Rydning

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Nedskæring/fældning af beplantning og træer. Opgravning af rødder og stød, eller rodfræsning, samt opflisning og bortkørsel af alt nedskåret materiale. Anmod om gratis tilbud »

Topkapning

DSC00004_793x600
Udføres enten for at begrænse træernes vækst, for bedre lysforhold i haven eller ved topkapning som fældemetode i tilfælde af begrænset plads. Udføres enten fra lift eller ved klatring. Anmod om gratis tilbud »

Træfældning

DSC00009_793x600
Store såvel som små træer fældes, når der ikke er anden udvej. Anmod om gratis tilbud »